Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση Globaltraining και ACCA για μια καριέρα με διεθνείς αξιώσεις στις 28/11 στην Αθήνα

Εάν ο κλάδος των χρηματοοικονομικών και της λογιστικής είναι το πάθος σας και επιδιώκετε μια σίγουρη κι επιτυχημένη καριέρα εντός ή εκτός συνόρων, τότε αυτή είναι μια εκδήλωση στην οποία αξίζει να είστε παρόντες!

Εκδήλωση Globaltraining και ACCA για μια καριέρα με διεθνείς αξιώσεις στις 28/11 στην Αθήνα

Τις νέες προοπτικές καριέρας στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά, θα παρουσιάσει εκπρόσωπος του ACCA, του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών, στην ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Globaltraining την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 18:00, στο εκπαιδευτικό κέντρο της, στο Νέο Ψυχικό (Λεωφ. Μεσογείων 265, δίπλα στο σταθμό μετρό Χολαργού), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων αλλά και σε νεότερα στελέχη και φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν καριέρα στον ευρύτερο τομέα των χρηματοοικονομικών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορούν να διαπρέψουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά και πως, με την επαγγελματική πιστοποίηση ACCA - η οποία χορηγείται από το Διεθνές Σώμα - μπορούν να απογειώσουν την επαγγελματική τους ανέλιξη. Σημαντικό είναι το γεγονός πως η γνώση αυτή θα προέλθει από καταξιωμένους εκπροσώπους του τομέα και πιο συγκεκριμένα, από τον εκπρόσωπο του ACCA, κύριο Abdul Goffar, καθώς και από τον Επικεφαλής της Globaltraining Ελλάδας, κύριο Γιώργο Λαμπερτίδη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προοπτικές εξέλιξης των στελεχών του κλάδου. Επιπλέον θα συμμετέχουν οι κ.κ. Μάνος Καπιζιώνης, Καρολίνα Σίσκου, Μάριος Γκίκας και Κοσμάς Μανέτας, οι οποίοι θα μοιραστούν προσωπικές τους εμπειρίες από τις σπουδές τους στο ACCA και το όφελος που αποκόμισαν από αυτές.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας για την ημερίδα που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το ACCA με σκοπό την ενημέρωση για το πρόγραμμα αλλά και για τις ευκαιρίες καριέρας που δημιουργούνται από αυτή την επιλογή. Δηλώνουμε αισιόδοξοι ως προς την ζήτηση πιστοποιημένων επαγγελματιών από την αγορά του σήμερα, και πολύ πιο σίγουροι για την αγορά του αύριο», δηλώνει ο Γιώργος Λαμπερτίδης, Διευθυντής της Globaltraining Ελλάδας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτήν την εκδήλωση με την Globaltraining, τον μεγαλύτερο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό φορέα μας στην Ελλάδα» δηλώνει ο Abdul Goffar, επικεφαλής ACCA Δυτικής Ευρώπης. «Πρόσφατα, το ACCA και το ΣΟΕΛ, υπέγραψαν μια καινούργια στρατηγική συνεργασία που υποστηρίζει τους επαγγελματίες του κλάδου ακόμα περισσότερο».

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει networking cocktail, στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και για πληροφορίες και OnLine εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.globaltraining.org/accaevent/ ή να τηλεφωνήσετε στο 210 6722868.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v