Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανδ. Ξανθός για επίταξη: Πολύ λίγο, πολύ αργά

Χρειάστηκε να φτάσουν τα δημόσια νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας στο λειτουργικό blackout, για να υιοθετήσει η κυβέρνηση μια πρόταση που η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλες πολιτικές δυνάμεις έχουν εισηγηθεί εδώ και καιρό.

Ανδ. Ξανθός για επίταξη: Πολύ λίγο, πολύ αργά

Πολύ λίγο, πολύ αργά. Αυτό χαρακτηρίζει την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για άμεση διάθεση 200 ιδιωτικών κλινών της Θεσσαλονίκης για νοσηλεία περιστατικών Covid, σχολιάζει ο πρώην υπουργός Υγείας.

«Χρειάστηκε να φτάσουν τα δημόσια νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας στο λειτουργικό blackout, για να υιοθετήσει η κυβέρνηση μια πρόταση που η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλες πολιτικές δυνάμεις έχουν εισηγηθεί εδώ και καιρό.

Η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών πρέπει να γίνει με όρους δημόσιου συμφέροντος και ασφάλειας των ασθενών. Ελπίζουμε να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση στις πιέσεις και προσχηματικές αντιδράσεις των κλινικαρχών. Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης όλων των διαθέσιμων δυνάμεων του Συστήματος Υγείας (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), για να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να μείνει όρθιο το ΕΣΥ», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v