Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο τραπέζι το άνοιγμα φροντιστηρίων και παιδικών σταθμών

Η επιτροπή θα εξετάσει το θέμα των φροντιστηρίων και των παιδικών σταθμών. Μετά τις 15 Μαΐου αναμένονται αλλαγές στη λειτουργία της εστίασης.

Στο τραπέζι το άνοιγμα φροντιστηρίων και παιδικών σταθμών

«Σήμερα θα συζητηθεί στην επιτροπή των ειδικών το θέμα του ανοίγματος των φροντιστηρίων ενίσχυσης αλλά και Ξένων Γλωσσών», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Συζήτηση, όπως είπε, θα γίνει και για τους παιδικούς σταθμούς.

Αναφορικά με τα καταστήματα λιανεμπορίου, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι μπορεί να καταργηθεί το SMS για το click inside. Επίσης, το βραδινό ωράριο μέχρι τις 11 στα καταστήματα εστίασης δεν θα αλλάξει προς το παρόν, αλλά μετά τις 15 του μηνός, που θα ανοίξει ο τουρισμός, πιθανότατα να αλλάξει. 

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ιστορική ημέρα την περασμένη Δευτέρα που άνοιξε η εστίαση. «Όταν κλείσαμε τα εστιατόρια το Νοέμβριον δεν είχαμε ούτε τα εμβόλια ούτε τα self-tests. Με τα self-tests μπορούμε και ανοίγουμε τώρα την οικονομία μας», δήλωσε ο υπουργός.

Ο υπουργός ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα τεθεί και το θέμα των Γυμναστηρίων, αλλά σε πρώτη φάση θα συζητηθούν τα μέτρα ενίσχυσης του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v