Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φοιτητές του ΟΠΑ βραβεύτηκαν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σχεδίασαν και παρουσίασαν ολοκληρωμένες επικοινωνιακές εκστρατείες. Στόχος η ενημέρωση των πολιτών για τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και τον ρόλο της ίδιας της επιτροπής.

Φοιτητές του ΟΠΑ βραβεύτηκαν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σε βράβευση φοιτητών του Ο.Π.Α προέβη η Επιτροπή Ανταγωνισμού, κατά τη διάρκεια σχετικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της επιτροπής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του μαθήματος «Σχεδιασμός Δημιουργικού & Διαφημιστικών Μηνυμάτων», 43 φοιτητές χωρισμένοι σε 10 ομάδες σχεδίασαν και παρουσίασαν στην Ε.Α. κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο ολοκληρωμένες επικοινωνιακές εκστρατείες υψηλού επιπέδου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τους κανόνες ανταγωνισμού, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τις δράσεις της, από τις οποίες επιλέχθηκαν και βραβεύθηκαν τρεις ομάδες.

Τα βραβεία στους φοιτητές που διακρίθηκαν, δόθηκαν από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Ιωάννη Λιανό, παρουσία του αντιπρύτανη οικονομικού σχεδιασμού & υποδομών του Ο.Π.Α. κ. Κωνσταντίνου Δράκου, της αντιπροέδρου της Ε.Α. κας Κέλλυς Μπενετάτου, στελεχών της διεύθυνσης διεθνών & επικοινωνίας και του τμήματος ψηφιακής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στελεχών του γραφείου διασύνδεσης και του τμήματος δημοσίων Σχέσεων του Ο.Π.Α καθώς και όλων των φοιτητών που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, τόσο με τα προγράμματα πρακτικής άσκησης που διαθέτει όσο και με τα μνημόνια συνεργασίας της με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Ο.Π.Α, πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΠΜΣ Msc in Energy Strategy, Law & Economics του τμήματος διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς), αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη και στήριξή της στη νέα γενιά επιστημόνων της χώρας μας, παρέχοντάς τους τις ευκαιρίες εκείνες που χρειάζονται ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Περαιτέρω, τέτοιες πρωτοβουλίες κρίνονται απαραίτητες στο πλαίσιο προώθησης μιας κουλτούρας συμμόρφωσης στον ανταγωνισμό, με την ανάπτυξη στρατηγικής και δράσεων διάδρασης με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, με σκοπό την πληροφόρησή τους για τις βλαπτικές συνέπειες στο κοινωνικό σύνολο των αντι-ανταγωνιστικών πρακτικών και τον σχηματισμό μιας ευρύτερης κοινωνικής συμμαχίας υπέρ του ανταγωνισμού στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v