Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργα ανάπλασης στην Αργιθέα από τον Δήμο Παιανίας

«Η περίπτωση της Αργιθέας είναι άλλη μια απόδειξη ότι αλλάζουμε μαζί τον τόπο μας για να συναντήσουμε το μέλλον. Μια πανέμορφη περιοχή, όμως χωρίς υποδομές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Έργα ανάπλασης στην Αργιθέα από τον Δήμο Παιανίας

Στην εκπόνηση των απαραίτητων μελετών με σκοπό την ένταξή τους σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προχωρά ο Δήμος Παιανίας για τον οικισμό της Αργιθέας. Τον δρόμο ανοίγει η τακτοποίηση των κοινόχρηστων χώρων της περιοχής, με την εγγραφή τους στο Κτηματολόγιο, κάτι που θα δώσει πλέον τη δυνατότητα στη δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε έργα ανάπλασης και ανάπτυξης στην Αργιθέα.

Οι δύο κοινόχρηστοι χώροι είναι μία έκταση 2.700 τμ, η οποία προορίζεται για τη δημιουργία αναψυκτηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως σημείο αναψυχής για τους δημότες του οικισμού και ένας δεύτερος, όπου υπάρχει πρόβλεψη ανέγερσης δημοτικών καταστημάτων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, ενώ δίνεται η δυνατότητα και για ανέγερση ναού, που δεν υπάρχει στην Αργιθέα.

«Η περίπτωση της Αργιθέας είναι άλλη μια απόδειξη ότι αλλάζουμε μαζί τον τόπο μας για να συναντήσουμε το μέλλον. Μια πανέμορφη περιοχή, όμως χωρίς υποδομές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και συνέχισε: «Μία από τις πρώτες κινήσεις μας ήταν να βρεθεί χρηματοδότηση για να ανακαινιστούν τα γηπεδάκια της περιοχής, τα οποία παραδόθηκαν στους κατοίκους τον Νοέμβριο του 2021. Πρόσφατα τοποθετήθηκε και δωρεάν ιντερνέτ. Παράλληλα τακτοποιούμε κάθε εκκρεμότητα που θα λειτουργούσε ανασταλτικά στον σχεδιασμό μας για αναπλάσεις στην περιοχή, εντάσσοντάς την στον συνολικό σχεδιασμό μας. Συνεχίζουμε για τον δήμο που αξίζει σε όλους, μεριμνώντας να μην μείνει κανένας στο περιθώριο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v