Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑ Αττικής: Επτά οι μη δεσμευτικές προσφορές

Επτά μη δεσμευτικές προσφορές για το 49% της ΕΠΑ Αττικής και το management αυτής υπεβλήθησαν τελικώς στην Deutche Bank, η οποία έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

ΕΠΑ Αττικής: Επτά οι μη δεσμευτικές προσφορές
Επτά μη δεσμευτικές προσφορές για το 49% της ΕΠΑ Αττικής και το management αυτής υπεβλήθησαν τελικώς στην Deutche Bank, η οποία έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, όσον αφορά τη διάθεση του εν λόγω ποσοστού σε ιδιώτες μετά την αποχώρηση του στρατηγικού επενδυτή αμερικανικού ομίλου Duke Energy.

Μεταξύ των ενδιαφερομένων περιλαμβάνονται o όμιλος ΕΛΛ.ΠΕ και η κοινοπρακτική εταιρία M&M των ομίλων Μυτιληναίου-Motor Oil, οι οποίοι είχαν εξάλλου προαναγγείλει το ενδιαφέρον τους και την πρόθεση κατάθεσης προσφοράς.
 
Επίσης στους ομίλους που κατέθεσαν οικονομική πρόταση περιλαμβάνονται ο όμιλος Κοπελούζου, ο όμιλος Ακτωρ, ο όμιλος Ιντρακόμ-Ιντρακάτ και ιταλική ENI.

Σημειώνεται ότι η ΑΤΕ διακρατεί προσωρινά τις μετοχές της αμερικανικής Duke (συμμετείχε μαζί με τη Shell στο 49% της ΕΠΑ), ενώ το 51% της Επιχείρησης ελέγχεται από τη ΔΕΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v