Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΒΙΤΕΛ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γ. Αντωνιάδης

Ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS Α.Ε., επανεξελέγη πρόεδρος του του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ).

ΣΕΒΙΤΕΛ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γ. Αντωνιάδης
Ο κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της ΕΛΑΪΣ - UNILEVER HELLAS Α.Ε., επανεξελέγη πρόεδρος του του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΙΤΕΛ Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Λεωνίδας Βοστάνης (Α.Π. Κατσακούλης Α.Ε.), Β΄ αντιπρόεδρος ο κ. Άρης Κεφαλογιάννης (Γαία Τρόφιμα ΑΒΕΕ), Γεν. Γραμματέας ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (Μινέρβα Α.Ε.), αν. Γεν. Γραμματέας Nίκη Γιαβρόγλου ( HELLENIC FINE OILS S.A.), Ταμίας Σωτήρης Πλεμμένος (Ελληνική Γή Τρόφιμα ΕΠΕ), Αν. Ταμίας Εμμανουήλ Γιαννούλης (ΕΛΣΑΠ ΑBETE) και σύμβουλοι – μέλη οι κ.κ. Απόστολος Δουζένης (ΑΠ. ΔΟΥΖΕΝΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ) και Ανανίας Καραχανίδης (ΚΑΡΠΕΑ ΑΕ).

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου όπως τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου, εξαγωγές, προβολή και προώθηση τυποποιημένου ελαιολάδου και συζητήθηκαν και οι προοπτικές του προϊόντος αλλά και του κλάδου για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα αποφασίσθηκε να ενταθούν οι προσπάθειες για τη διαμόρφωση μιας κοινά αποδεκτής Εθνικής Στρατηγικής για τον Ελαιοκομικό Τομέα και παράλληλα οι πιέσεις προς τους ελεγκτικούς φορείς της Πολιτείας για την τήρηση της ισχύουσας Νομοθεσίας στην νόμιμη διακίνηση του προϊόντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v