Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forthnet: Μη δεσμευτική προσφορά για Wind

Η Forthnet επιβεβαιώνει την υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς υπό αυστηρότατους όρους εμπιστευτικότητας για την απόκτηση της εταιρίας Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες.

Forthnet: Μη δεσμευτική προσφορά για Wind
Η Forthnet επιβεβαιώνει δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για την υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς υπό αυστηρότατους όρους εμπιστευτικότητας για την απόκτηση της εταιρίας Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες.

Επιπλέον, η Forthnet επισημαίνει ότι η υποβολή μη δεσμευτικής προσφοράς δεν σημαίνει ότι αυτή θα γίνει δεκτή ούτε πως, εφόσον γίνει δεκτή, στη συνέχεια θα υποβάλει δεσμευτική προσφορά.

Επίσης, η υποβολή δεσμευτικής προσφοράς δε συνεπάγεται αυτοδίκαια και την αποδοχή της ούτε πως οι σχετικές διαπραγματεύσεις θα καταλήξουν σε σύναψη συμφωνίας.

Σε κάθε περίπτωση, η Forthnet σημειώνει ότι θα επιδιώξει τον παραπάνω επιχειρηματικό στόχο μόνο εφόσον κρίνει τελικά πως η εν λόγω συναλλαγή θα είναι επωφελής για την ίδια και τους μετόχους της. 

Τέλος, σημειώνεται ότι η Forthnet θα ενημερώνει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε ουσιώδη εξέλιξη εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας και των ως άνω όρων εμπιστευτικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v