Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Την παραίτησή του υπέβαλε ο Τ.Αθανασόπουλος

Μετά τον διοικητή της ΑΤΕ Δημ. Μηλιάκο και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ Χρ. Χατζηεμμανουήλ, την παραίτησή του υπέβαλε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Τάκης Αθανασόπουλος.

ΔΕΗ: Την παραίτησή του υπέβαλε ο Τ.Αθανασόπουλος
Μετά τον διοικητή της ΑΤΕ κ. Δημ. Μηλιάκο και τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, την παραίτησή του υπέβαλε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Τάκης Αθανασόπουλος.

Ο μάνατζερ της ΔΕΗ με επιστολή του προς τους υπουργούς, Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη, προβαίνει σε μια σύντομη αναφορά στην πορεία της Επιχείρησης και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της κυβέρνησης, παραιτούμενος και από την αποζημίωση του, καθώς η παραίτηση υποβάλλεται περίπου τέσσερις μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Η θητεία του κ. Αθανασόπουλου στη ΔΕΗ λήγει τυπικά στις 30 Ιανουαρίου 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του κ. Αθανασόπουλου δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή.

Σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής παραμένει στη θέση του έως ότου αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του. Σε κάθε περίπτωση στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει και συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τον κ. Αθανασόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v