Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TITK: Εξετάζει πώληση ποσοστού στην Αίγυπτο

O όμιλος ΤΙΤΑΝ ανακοινώνει ότι διερευνά την πιθανότητα πώλησης μειοψηφικής συμμετοχής στην επένδυσή του στην Αίγυπτο σε επενδυτή ο οποίος θα είναι σε θέση να προσθέσει αξία στην επιχείρηση.

TITK: Εξετάζει πώληση ποσοστού στην Αίγυπτο
O όμιλος ΤΙΤΑΝ, σε συνέχεια πρόσφατου δημοσιεύματος στον αιγυπτιακό Τύπο, ανακοινώνει ότι, με δεδομένη τη σταθερά αυξανόμενη βαρύτητα των επενδύσεών του στην Αίγυπτο, διερευνά την πιθανότητα πώλησης μειοψηφικής συμμετοχής στην επένδυσή του στην περιοχή σε επενδυτή ο οποίος θα είναι σε θέση να προσθέσει αξία στην επιχείρηση.

Η ενδεχόμενη επίτευξη συμφωνίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ύψος του τιμήματος και από τη δυνατότητα προσθήκης αξίας από τον μειοψηφικό επενδυτή.

Εάν και εφόσον επιτευχθεί σχετική συμφωνία, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με πάνω από 100 χρόνια βιομηχανικής πείρας. Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει 12 εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε 7 χώρες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορίας του ο όμιλος επιδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με τον σεβασμό στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Το 2008 πούλησε 17,2 εκατ. τόνους τσιμέντο και υλικά με παρεμφερείς ιδιότητες, 5,4 εκατ. κ.μ. έτοιμου σκυροδέματος, 18,6 εκατ. τόνους αδρανή υλικά και διάφορα ακόμη οικοδομικά υλικά όπως τσιμεντόλιθους, έτοιμα κονιάματα κ.λπ.

Λεπτομερή οικονομικά και άλλα στοιχεία δίνονται στην ιστοσελίδα του ομίλου ΤΙΤΑΝ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.titan-cement.com.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v