Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακαλείται η άδεια για κατοικίες σε Πόρτο Καρράς

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ενημερώνει ότι κοινοποιήθηκε απόφαση του της Δ/νσης Περιβάλλοντος με την οποία ανακαλείται εκ νέου η οικοδομική άδεια ανέγερσης 516 πολυτελών κατοικιών στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Ανακαλείται η άδεια για κατοικίες σε Πόρτο Καρράς
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ενημερώνει ότι, στις 13/5/2013 κοινοποιήθηκε στη θυγατρική της εταιρεία Πόρτο Καρράς Α.Ε., η υπ’ αριθμ. 2684/29-4-2013 απόφαση του τμήματος οικοδομικών αδειών και ελέγχου κατασκευών της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, με την οποία ανακαλείται εκ νέου η υπ’ αριθμ. 199/2010 οικοδομική άδεια ανέγερσης 516 πολυτελών κατοικιών με πισίνα και υπόγειο στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς Χαλκιδικής, ιδιοκτησίας της εταιρείας Πόρτο Καρράς Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι προηγούμενη ανάκληση της ίδιας άδειας από την αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία πριν δύο χρόνια, ακυρώθηκε με αμετάκλητη απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, αναφέρει η Τεχνική Ολυμπιακή.

Συναφώς παραπέμπουμε, μεταξύ άλλων, στα από 23/11/2010, 11/7/2012 και 20/7/2012 δελτία τύπου της εταιρείας μας. Η εταιρεία Πόρτο Καρράς, προς διασφάλιση των συμφερόντων της, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά της ως άνω απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v