Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Οι αποφάσεις της ΓΣ

Τη σύναψη τριών συμβάσεων ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Lavipharm.

Lavipharm: Οι αποφάσεις της ΓΣ

Τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ανακοίνωσε σήμερα η Lavipharm ενώ συζητήθηκαν και τα αποτελέσματα του ομίλου για το 2012 και το α' τρίμηνο του 2013.

Αναφορικά με τις αποφάσεις σημειώνεται ότι παρασχέθηκε ειδική άδεια, σχετικά με τη σύναψη τριών συμβάσεων από την Εταιρεία και συγκεκριμένα :

α. της από 9 Ιουλίου 2012 Σύμβασης Δανείου (Loan Agreement) μεταξύ του Μετόχου, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Αθανάσιου Λαβίδα και της Εταιρείας αναφορικά με την παροχή δανείου από τον πρώτο στην δεύτερη

β. του από 28 Φεβρουαρίου 2013 Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μεταβίβασης Μετοχών που υπεγράφη μεταξύ του μέλους Δ.Σ. κας Τάνιας –Παναγιώτας Βρανοπούλου και της Εταιρείας αναφορικά με την αγορά από την Εταιρεία μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «Castalia Laboratoires Dermatologiques A.E.» και

γ. του από 28 Φεβρουαρίου 2013 Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μεταβίβασης Μετοχών που υπεγράφη μεταξύ της κας Έλλης Μαρίaς Λαβίδα του Αθανασίου και της Εταιρείας αναφορικά με την αγορά από την Εταιρεία μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «Castalia Laboratoires Dermatologiques A.E.». 

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και παρουσιάστηκε ο Απολογισμός του 2012 και του Α’ τριμήνου 2013.

Ο κ. Θανάσης Λαβίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lavipharm,  αναφερόμενος στην στρατηγική αξιοπιστίας, σύνεσης και προσαρμοστικότητας, που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, τόνισε:  «Ναυαρχίδα για τη διεθνή εξάπλωσή μας αποτελεί η εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία των διαδερμικών συστημάτων.  Διαθέτουμε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που έχουμε αναπτύξει και στόχος μας είναι να βρουν το δρόμο προς την αγορά.

Διαθέτουμε επίσης, ένα από τα ελάχιστα εργοστάσια παραγωγής διαδερμικών συστημάτων στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να αποτελέσει το πλεονέκτημα υπεροχής μας έναντι του ανταγωνισμού». Για την εγχώρια αγορά, που χαρακτηρίζεται από σημαντική πτώση των πωλήσεων μετά από τις συνεχόμενες μειώσεις των τιμών των φαρμάκων και άλλων μέτρων περιστολής της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ. Λαβίδας ανέφερε ότι  «η σύγχρονη στρατηγική της Lavipharm ακουμπά στις νέες ιδιαίτερες συνθήκες και, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, εφαρμόζεται με προσεκτικά και σταθερά βήματα».

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν αναλυτικά του οικονομικά αποτελέσματα του  έτους 2012 και του Α’ τριμήνου 2013, από τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της Lavipharm, κ. Γιάννη Αλεξιάδη.  Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με συζήτηση επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v