Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Πλαίσιο Computers υποδέχθηκε την ΕΑΣΕ

Περισσότερα από 40 ανώτατα στελέχη μεγάλων εταιριών του ελληνικού επιχειρείν υποδέχθηκε η Πλαίσιο Computers στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις Κορυφής» της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η Πλαίσιο Computers υποδέχθηκε την ΕΑΣΕ
Η Πλαίσιο Computers υποδέχθηκε περισσότερα από 40 ανώτατα στελέχη μεγάλων εταιριών του ελληνικού επιχειρείν, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων «Συναντήσεις Κορυφής» της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/6 στο Κέντρο Διοίκησης-Συναρμολόγησης-Logistics της Πλαίσιο Computers, διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες και περιλάμβανε εκτός από παρουσίαση, ξενάγηση στη Γραμμή Συναρμολόγησης Turbo-X Υπολογιστών και στα Logistics της εταιρίας.

Ο κ. Γιώργος Γεράρδος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας, που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ειδών Γραφείου.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Πολυκαναλικό-Πολυπελατειακό-Πολυπροϊοντικό επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει και στις ανεπτυγμένες υποδομές, όπου βασίζεται η αποτελεσματική λειτουργία του. Επιπλέον, μίλησε για τους Turbo-X υπολογιστές, η σύνθεση των οποίων γίνεται στο Πλαίσιο από το 1986 και για την επένδυση που γίνεται -υποδομές, Marketing, εκπαίδευση κ.λπ.- για την ανάπτυξη και εδραίωση του brand, με αποτέλεσμα αυτήν τη στιγμή να είναι Νο1 Desktop στην Ελλάδα.

Τέλος, εξήγησε πώς τα βασικά νούμερα είναι ...«παντός καιρού» και συνεχίζουν να αντανακλούν την επιτυχημένη πορεία της Πλαίσιο Computers.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Κώστας Γεράρδος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Computers, ο οποίος έδωσε στα μέλη της ΕΑΣΕ τη συνταγή υλοποίησης, το πώς δηλαδή επιτυγχάνονται τα παραπάνω.

Βασικό συστατικό όπως είπε είναι το «Unorthodox management», που σημαίνει απουσία σφιχτού οργανογράμματος και έμφαση στη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση σε κάθε αλλαγή και όχι στις μακροχρόνιες προβλέψεις. Επίσης, βασικό συστατικό της Πλαίσιο Computers είναι η συνεχής αναζήτηση γνώσης και η εξέλιξη, καθώς και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στον ιδιώτη καταναλωτή και στην επιχείρηση-πελάτη, που πολύ συχνά έχει απασχολήσει τα ιντερνετικά μέσα και τα Social Media.

Μίλησε επίσης για τη διττή ιδιότητα της εταιρίας ως κατασκευαστή και Retailer (Manutailer), αλλά και για τον συνδυασμό φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος (Phygital Model). Ειδικά για το ηλεκτρονικό κατάστημα Plaisio.gr ανέφερε ότι είναι Νο1 στην Ελλάδα σε επίπεδο επισκεψιμότητας και πωλήσεων.

Η παρουσίαση έκλεισε με το Social Media branding και την επιτυχία της Plaisio Fan Page στο Facebook, η οποία είναι Νο1 retail σελίδα με πάνω από 628.000 fans και ισχυρό engagement με τους χρήστες.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι κ. Γιώργος και Κώστας Γεράρδος απάντησαν στις ερωτήσεις των καλεσμένων μελών της ΕΑΣΕ και αναπτύχθηκε διάλογος, κυρίως για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v