Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου: Deal με Jumbo ύψους 10,7 εκατ.

Το ύψος του τελικού τιμήματος, το οποίο θα καταβληθεί στο σύνολό του κατά την ημερομηνία κατάρτισης του οριστικού συμβολαίου, ενδέχεται να έχει μια μικρή διαφοροποίηση ανάλογα με το εύρος του εξοπλισμού που θα παραμείνει στο κτίριο.

Βογιατζόγλου: Deal με Jumbo ύψους 10,7 εκατ.
Η Διοίκηση της ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ανακοινώνει ότι προχώρησε στην υπογραφή Συμβολαιογραφικού Προσυμφώνου για την πώληση του ιδιόκτητου Aκινήτου της (αποθηκευτικών εγκαταστάσεων) που ευρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας στο 54ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Χαλκίδας, προς την JUMBO, έναντι συνολικού τιμήματος 10.750.000 Ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι το ύψος του τελικού τιμήματος, το οποίο θα καταβληθεί στο σύνολό του κατά την ημερομηνία κατάρτισης του οριστικού συμβολαίου, ενδέχεται να έχει μια μικρή διαφοροποίηση ανάλογα με το εύρος του εξοπλισμού που θα παραμείνει στο κτίριο.

Η υπογραφή της τελικής συμφωνίας εξαγοράς θα λάβει χώρα μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2014 και μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων.

Η Εταιρεία θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ως άνω διαδικασιών και την υπογραφή της τελικής οριστικής συμφωνίας αγοραπωλησίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v