Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεώριον: Μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επτά μετόχων

Η εταιρία Νεώριον Συμμετοχών ανακοινώνει ότι επήλθε μεταβολή στα ποσοστά δικαιωμάτων ψήφου επτά μετόχων της λόγω μεταφοράς μετοχών από τις ατομικές τους μερίδες σε Κοινές Επενδυτικές Μερίδες.

Νεώριον: Μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επτά μετόχων
Η εταιρία Νεώριον Συμμετοχών ανακοινώνει ότι επήλθε μεταβολή στα ποσοστά δικαιωμάτων ψήφου μετόχων της λόγω μεταφοράς μετοχών από τις ατομικές τους μερίδες σε Κοινές Επενδυτικές Μερίδες.

Ειδικότερα, οι μέτοχοι Καλλιγέρης Δημήτριος, Καλλιγέρης Ευστράτιος, Καλλιγέρης Μύρων και Καλλιγέρη Μαρία-Στέλλα, προχώρησαν στις 09/04/2014 σε μεταφορά μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου από τις ατομικές τους μερίδες στην Κοινή Επενδυτική Μερίδα, στην οποία είναι συνδικαιούχοι. Μετά την ως άνω ενέργεια, επήλθε μεταβολή ποσοστών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας για καθέναν εκ των ανωτέρω μετόχων, ως εξής:

- ο κ. Καλλιγέρης Δημήτριος του Ευστρατίου, κατείχε 886.748 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 3,78% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.193.338 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,08%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Καλλιγέρη Ευστράτιο, Καλλιγέρη Μύρωνα και Καλλιγέρη Μαρία-Στέλλα.

- ο κ. Καλλιγέρης Ευστράτιος του Δημητρίου, κατείχε 102.190 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,44% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.193.338 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,08%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Καλλιγέρη Δημήτριο, Καλλιγέρη Μύρωνα και Καλλιγέρη Μαρία-Στέλλα.

- ο κ. Καλλιγέρης Μύρων του Δημητρίου, κατείχε 102.190 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,44% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.193.338 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,08%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Καλλιγέρη Δημήτριο, Καλλιγέρη Ευστράτιο και Καλλιγέρη Μαρία-Στέλλα.

- η κ. Καλλιγέρη Μαρία-Στέλλα του Δημητρίου, κατείχε 102.210 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,44% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση της μετόχου, κατέχει συνολικά 1.193.338 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,08%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Καλλιγέρη Δημήτριο, Καλλιγέρη Ευστράτιο και Καλλιγέρη Μύρωνα.

Επιπλέον, οι μέτοιχοι Αθανασιάδης Αθανάσιος, Αθανασιάδη Ελένη και Αθανασιάδη Χριστίνα, προχώρησαν στις 09/04/2014 σε μεταφορά μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου από τις ατομικές τους μερίδες στην Κοινή Επενδυτική Μερίδα, στην οποία είναι συνδικαιούχοι. Μετά την ως άνω ενέργεια, επήλθε μεταβολή ποσοστών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας για καθέναν εκ των ανωτέρω μετόχων, ως εξής:

- ο κ. Αθανασιάδης Αθανάσιος του Δημητρίου, κατείχε 965.704 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 4,12% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.253.770 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,34%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τις κ. Αθανασιάδη Ελένη και Αθανασιάδη Χριστίνα.

- η κ. Αθανασιάδη Ελένη του Αθανασίου, κατείχε 174.116 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,74% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.253.770 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,34%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο και Αθανασιάδη Χριστίνα.

- η κ. Αθανασιάδη Χριστίνα του Αθανασίου, κατείχε 113.950 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 0,49% του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου. Μετά την ως άνω ενέργεια και σύμφωνα με σχετική γνωστοποίηση του μετόχου, κατέχει συνολικά 1.253.770 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,34%, επί του μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου, μέσω κοινής επενδυτικής μερίδας, με συνδικαιούχους τους κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο και Αθανασιάδη Ελένη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v