Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιβάνης: Δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2013

Τη μη διανομή μερίσματος και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Λιβάνης στις 30/6/2014.

Λιβάνης: Δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2013

Η εταιρία Λιβάνης γνωστοποιεί ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 30/6/2014 και στην οποία παρευρέθηκαν 6 μέτοχοι και εκπροσωπήθηκε το 80,62% των μετόχων με συνολικά 6.235.340 δικαιώματα ψήφου αποφάσισε, μεταξύ άλλων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2013, λόγω ζημιογόνου αποτελέσματος.

Επιπλέον, η Γ.Σ. εξέλεξε το νέο Δ.Σ. ενώ ανακοινώθηκε ότι εκλέγονται παμψηφεί και ομοφώνως ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου η κ. Παναγιώτα Λιβάνη, ως αντιπρόεδρος αυτού και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ο κ. Ηλίας Λιβάνης.

Μετά την παραπάνω απόφαση το διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα διοικήσει την εταιρία για πέντε έτη, δηλαδή, μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα συνέλθει η Τακτική Γενική Συνέλευση, το αργότερο μέχρι την 30η Ιουνίου 2019, αποτελείται από τους κάτωθι:

Παναγιώτα Λιβάνη του Αντωνίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ηλίας Λιβάνης του Αντωνίου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Αντώνης Λιβάνης του Ηλία, εξαρτημένο μη εκτελεστικό μέλος, Σύμβουλος.

Παναγιώτης Ζαχόπουλος του Θεοφάνη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Σύμβουλος.

Δημήτριος Βάντσης του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Σύμβουλος.

Θεοφύλακτος Σγουρόπουλος του Λάμπρου, εξαρτημένο εκτελεστικό μέλος, Σύμβουλος

Τέλος, η Γ.Σ. αποφάσισε παμψηφεί και ομόφωνα τον ορισμό του κ. Αλέξανδρου Σύρρου ως νέου διευθυντή Μηχανογράφησης και του κ. Ηλία Λιβάνη ως νέου διευθυντή Μarketing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v