Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Αποχωρεί από την χονδρική ηλεκτρικών ειδών

Τη διανομή και εμπορία των προϊόντων Liebherr, Korting, Brandt, MABE, καθώς και των απορροφητήρων “FOURLIS” αναλαμβάνει η IDEAL.

Fourlis: Αποχωρεί από την χονδρική ηλεκτρικών ειδών

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την χονδρική πώληση ηλεκτρικών ειδών ανακοίνωσε ο όμιλος Fourlis, ο οποίος πλέον επικεντρώνεται στα Ikea και την Intersport.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Ο όμιλος Fourlis ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι αποφάσισε να από-επενδύσει από τη δραστηριότητα χονδρικής ηλεκτρικών ειδών εντός του 2014.

Τη διανομή και εμπορία των προϊόντων Liebherr, Korting, Brandt, MABE, καθώς και των απορροφητήρων “FOURLIS” αναλαμβάνει η εταιρεία IDEAL. 

Με την εξέλιξη αυτή ο Όμιλος επικεντρώνεται ακόμη περισσότερο στο χώρο της λιανικής, με την ανάπτυξη των καταστημάτων ΙΚΕΑ και INTERSPORT».

Η Ιντεάλ, σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την ανάληψη της διανομής εμπορίας των εν λόγω προϊόντων. Υπενθυμίζει δε ότι "έχει ήδη αναλάβει την διανομή των τηλεοράσεων της Toshiba και προϊόντων άλλων διεθνών οίκων, "με αποτέλεσμα να έχει αυξημένες πωλήσεις παρά την κρίση στην οικονομία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v