Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα συλλογή διακοσμητικών επιφανειών από την Akritas

Τις νέες διακοσμητικές επιφάνειες στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες - πάγκοι», με τίτλο AKRITAS DÉCOR - NEW COLLECTION, θα παρουσιάσει σε σειρά εκδηλώσεων η βιομηχανία ξύλου Akritas.

Νέα συλλογή διακοσμητικών επιφανειών από την Akritas
Η βιομηχανία ξύλου Akritas διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων , στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να παρουσιάσει τις νέες διακοσμητικές επιφάνειες στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες - πάγκοι», με τίτλο AKRITAS DÉCOR - NEW COLLECTION.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Νέας Συλλογής, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Οι πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας αλλά και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα της Akritas και να ενημερωθούν για τις ιδιότητές τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης, με την εκδήλωση της Αθήνας, η εταιρία ανοίγει μία σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων , επιδιώκοντας να αξιοποιήσει την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων και υπηρεσιών της. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι μελαμίνες Akritas στηρίζουν την υπεροχή τους στη μοριοσανίδα υψηλών προδιαγραφών ΑΚRIPAN®, το οποίο παράγεται από τη βιομηχανία Akritas σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 312. Αποτελεί ιδανικό προϊόν για επένδυση με μελαμίνη, laminate, καπλαμά και PVC.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες παρουσιάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Κύπρο και στα Τίρανα της Αλβανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v