Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Αποκλειστική συνεργασία με Global Knowledge

Με αυτήν τη συνεργασία, η Βyte Computer, ως Authorized Silver Learning Provider, διαθέτει πλέον το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Παροχής Πιστοποιημένων Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε λογισμικό, εφαρμογές και συστήματα της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

Byte: Αποκλειστική συνεργασία με Global Knowledge
H Βyte Computer ανακοινώνει την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας του Εκπαιδευτικού Κέντρου της στην Ελλάδα με την Global Knowledge, για την εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ.

Με αυτήν τη συνεργασία, η Βyte Computer ως Authorized Silver Learning Provider από τον Οκτώβρη, διαθέτει πλέον το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο Παροχής Πιστοποιημένων Υπηρεσιών Εκπαίδευσης σε λογισμικό, εφαρμογές και συστήματα της ΙΒΜ στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πολυεθνική Global Knowledge είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 4 εταιρίες παγκοσμίως που έχουν αναλάβει να υποστηρίζουν τις εκπαιδεύσεις μηχανικών ΗΥ και στελεχών επιχειρήσεων σε όλη τη γκάμα προϊόντων της ΙΒΜ, οδηγώντας τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Βyte Computer θα προσφέρει ένα νέο τρόπο εκμάθησης και πιστοποίησης σε ότι αφορά τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο σύγχρονα προϊόντα της IBM, όπως, μεταξύ άλλων Cognos Business Intelligence, Cognos Financial Performance Management, IBM SPSS, IBM Collaboration Solutions, WebSphere Application Connectivity and Integration, WebSphere Application Server και IBM Power Systems.

Στόχος της συνεργασίας της Βyte Computer με την Global Knowledge είναι να δώσει την ευκαιρία σε στελέχη της ελληνικής αγοράς ΙΤ να ξεχωρίσουν στον τομέα τους, αποκτώντας γνώσεις υψηλού επιπέδου και δεξιότητες διεθνών προδιαγραφών που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν ανταγωνιστικά στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v