Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιθεώρηση και πιστοποίηση φωτοβολταϊκού 100 MW από TÜV HELLAS

Ο ελληνικός φορέας συμμετείχε με επιτυχία στις εργασίες επιθεώρησης του νέου Φωτοβολταϊκού Πάρκου Quaid-e-Azam στο Πακιστάν.

Επιθεώρηση και πιστοποίηση φωτοβολταϊκού 100 MW από TÜV HELLAS
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) επεκτείνοντας την παρουσία του σε μεγάλα έργα του εξωτερικού, συμμετείχε με επιτυχία στις εργασίες επιθεώρησης του νέου Φωτοβολταϊκού Πάρκου Quaid-e-Azam στο Πακιστάν, ενός εκ των μεγαλύτερων Φωτοβολταϊκών Πάρκων παγκοσμίως, ισχύος πρώτης φάσης 100MW. Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τo TÜV NORD Shanghai branch, παράτημα του TÜV NORD China, με επιτόπιους ελέγχους στις υπό ανέγερση εγκαταστάσεις, τον Οκτώβριο.

Αντικείμενο των εργασιών της κοινής ομάδας επιθεωρητών των TÜV HELLAS (TÜV NORD) και TÜV NORD Shanghai, αποτέλεσε ο έλεγχος κατασκευής της πρώτης φάσης του Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 50MW, όπως επίσης και ο υποσταθμός ανύψωσης 33kV/132kV, ισχύος 100MV.

Ο Φωτοβολταϊκός Σταθμός Quaid-e-Azam αποτελεί ενεργειακή επένδυση της Zonergy Co Ltd, θυγατρικής εταιρείας του κινεζικού κολοσσού ZTE. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 1,25 δισ. ευρώ και στην πλήρη ανάπτυξή του θα έχει ονομαστική ισχύ 900MW.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v