Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η SingularLogic στην HO.RE.CA 2016

Στα δύο περίπτερα της SingularLogic οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις προσφερόμενες λύσεις της εταιρίας Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων που απευθύνονται.

Η SingularLogic στην HO.RE.CA 2016

Η SingularLogic συμμετέχει στην 11η Έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση, HO.RE.CA., η οποία πραγματοποιείται από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2016, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες της HO.RE.CA θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, τόσο στον τομέα της Εστίασης (Hall 1 / C17), όσο και στον τομέα του Ξενοδοχείου (Hall 3 / Β37), όπου η εταιρία διαθέτει αντίστοιχα περίπτερα, τις προσφερόμενες λύσεις Galaxy Restaurant και Galaxy Hotel, οι οποίες καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των επιχειρήσεων που απευθύνονται.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της έκθεσης και στην ενότητα "Future Hotel on the Web", τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, στις 12.00, ο κ. Ισίδωρος Σερέτης, Product Management Manager της εταιρίας, θα μιλήσει με θέμα "Build your business - Build relationships", αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης, να οικοδομήσουν και να βελτιστοποιήσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v