Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Paperpack: Από 2/6 η καταβολή του μερίσματος €0,099

Από την Πέμπτη 2 Ιουνίου θα αρχίσει να καταβάλλεται το μέρισμα ύψους 0,099 ευρώ ανά μετοχή, αφαιρουμένου του φόρου μερισμάτων 10%, από την Paperpack. Οι δικαιούχοι. Το νέο Δ.Σ. της εισηγμένης.

Paperpack: Από 2/6 η καταβολή του μερίσματος €0,099
Η εταιρία Paperpack ανακοινώνει ότι η καταβολή του καθαρού μερίσματος ύψους 0,099 ευρώ ανά μετοχή θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέσω της πληρώτριας Τράπεζα Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 19 Απριλίου αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,11 ευρώ ανά μετοχή από κέρδη της χρήσης 2015. Το καθαρό μέρισμα ανά μετοχή, αφαιρουμένου του φόρου μερισμάτων 10% που θα λάβει κάθε μέτοχος, ανέρχεται σε 0,0990 ευρώ ανά μετοχή.

Από την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2015 (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα).

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (record date).

Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. ως εξής:

(i) Μέσω των χειριστών των λογαριασμών αξιών στο Σ.Α.Τ. στους μετόχους εκείνους, οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει για την είσπραξη μερισμάτων τους χειριστές τους.

(ii) Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στους μετόχους που έχουν ζητήσει τη μη είσπραξη μερισμάτων από το χειριστή τους ή έχουν ανακαλέσει την σχετική εξουσιοδότηση προς τον χειριστή τους ή η είσπραξή τους δεν κατέστη δυνατή από το χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον ειδικό λογαριασμό της ATHEX CSD.

Για την είσπραξη του μερίσματος από τα καταστήματα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

Το νέο Δ.Σ. της Paperpack

Εν τω μεταξύ, η εταιρία ανακοίνωσε και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου που εξελέγη από την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

- Ιωάννης Τσουκαρίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

- Κορίνα Φασούλη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη Εκτελεστικό Μέλος.

- Τζουλιάνα Τσουκαρίδη, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

- Δημήτριος Αντωνάκος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

- Τίτος Βασιλόπουλος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

- Νικόλαος Ζέτος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

- Λάμπρος Φράγκος, Σύμβουλος, μη Εκτελεστικό Μέλος.

Το ως άνω διοικητικό συμβούλιο θα διοικήσει την εταιρία για τα τρία επόμενα έτη, ήτοι μέχρι την τακτική γενική συνέλευση του έτους 2019 η οποία θα συγκληθεί το αργότερο έως την 30ή Ιουνίου 2019, εκτός αν ήθελε αποφασίσει διαφορετικά η Γ.Σ.

Τα μέλη του Δ.Σ. που αποτελούν την Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008, όπως αυτά ορίστηκαν από την τακτική γενική συνέλευση της 19ης Απριλίου 2016 είναι ο κ. Τίτος Βασιλόπουλος, ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. - επιχειρηματίας, ο κ. Λάμπρος Φράγκος, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. - δικηγόρος και η κ. Κορίνα Φασούλη, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. - δικηγόρος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v