«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η CEO της Microsoft Ελλάδας

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, Πέγκυ Αντωνάκου, διακρίθηκε στην κατηγορία “Manager” για το έργο και τη δράση της μέσα στο 2016.

«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η CEO της Microsoft Ελλάδας

Η Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας βραβεύτηκε ως «Γυναίκα της Χρονιάς 2017» στην κατηγορία “Manager” για το έργο της μέσα στο 2016, στην απονομή των βραβείων που πραγματοποίησε το περιοδικό BEAUTÉ, στις 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα βραβεία ανέδειξαν γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους το περασμένο έτος, επιβραβεύοντας το συνολικό τους έργο και προσδοκώντας στη δημιουργία και ανάδειξη θετικών προτύπων, προκειμένου να εμπνεύσουν τη σύγχρονη γενιά γυναικών. Η κα Αντωνάκου ξεχώρισε ως Manager της χρονιάς, με ψήφους τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και αναγνωστών του περιοδικού.

Η Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, δήλωσε: «Η διάκριση Γυναίκα της Χρονιάς 2017 αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αναγνώριση των προσπαθειών όλων των εργαζόμενων της εταιρείας.

Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη ότι ο χώρος της τεχνολογίας καθώς και οποιοσδήποτε επαγγελματικός τομέας είναι ανοιχτός για όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται και έχουν όραμα να πετύχουν. Ευχαριστώ πολύ την κριτική επιτροπή και τους αναγνώστες του περιοδικού BEAUTÉ, που συνέβαλλαν σε αυτήν την τόσο σημαντική διάκριση».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο