Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέες διακρίσεις από την Dell στην Byte

«Partner of the Year – Dell Legacy» και «Converged & Networking Solutions Partner» 2016».

Δύο νέες διακρίσεις από την Dell στην Byte

H Byte τιμήθηκε ως «Partner of the Year – Dell Legacy» και απέσπασε το βραβείο «Converged & Networking Solutions Partner» για τη συνολική της επίδοση τη χρονιά που πέρασε στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης συνεργατών Dell EMC Partner Awards.

Τα Dell Partner Awards έχουν στόχο να ξεχωρίσουν τις εταιρίες που αξιοποιούν αποτελεσματικά τις τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Dell μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτει μεγάλη ποικιλία αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Τα βραβεία αυτά είναι τα 9α που απονέμονται από την Dell στην Byte τα τελευταία 7 χρόνια, και έρχονται να προστεθούν στις πολλές άλλες διακρίσεις και πιστοποιήσεις που έχει λάβει η εταιρεία από διεθνείς οίκους τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Βασίλης Καραθανασόπουλος, Σύμβουλος Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών της Byte δήλωσε: «συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα στις απαιτήσεις του διαρκώς εξελισσόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η Byte με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον υψηλό επαγγελματισμό των εξειδικευμένων στελεχών της αποτελεί κορυφαία επιλογή συνεργασίας που προσθέτει αξία σε κάθε δραστηριότητα των πελατών που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v