Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποστολόπουλος (Ιατρικό): Ερχονται εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας

«Έχει έρθει η ώρα για μία συγκέντρωση στον κλάδο και ο δικός μας όμιλος αφενός φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει», επισημαίνει ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος. Νέα μονάδα στο Βουκουρέστι εντός του 2017.

Αποστολόπουλος (Ιατρικό): Ερχονται εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας

Για σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο της υγείας μέσα στο επόμενο 18μηνο, κάνει λόγο σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του Ομίλου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επερχόμενες συγχωνεύσεις.

Ο δρ. Αποστολόπουλος μιλάει για το ενδεχόμενο συμμετοχής και ξένων επενδυτών σε αυτές τις συγχωνεύσεις, με τον Όμιλο του Ιατρικού, να φιλοδοξεί να αποτελέσει τον ελληνικό πόλο.

«Έχει έρθει η ώρα για μία συγκέντρωση στον κλάδο και ο δικός μας όμιλος αφενός φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και αφετέρου φιλοδοξεί να αποτελέσει τον ελληνικό πόλο, γιατί ενδεχομένως θα υπάρχει και εισροή ξένων επενδυτών. Άρα λοιπόν ο όμιλος ο δικός μας έχει σαν στόχο να επεκταθεί, αλλά και να διατηρήσει την ελληνικότητα του», επισημαίνει. 

Επίσης προαναγγέλλει το άνοιγμα μίας ακόμη μονάδας στο Βουκουρέστι εντός του 2017, αναφέρεται στις πρωτιές του Ιατρικού σε επιστημονικό πεδίο, ενώ δίνει έμφαση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης, που όπως λέει «αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την εξωστρέφεια του Ομίλου και την προσέλκυση ιατρικού τουρισμού».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v