Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηρέας-Σελόντα: Επεσε η πρώτη «λευκή πετσέτα» στον διαγωνισμό πώλησης

Ποιο επενδυτικό fund ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με το management team μιας εκ των δύο προς πώληση εταιρειών. Η αδρανοποίηση ερμηνεύεται ως ένδειξη απόσυρσης από τον διαγωνισμό.

Νηρέας-Σελόντα: Επεσε η πρώτη «λευκή πετσέτα» στον διαγωνισμό πώλησης

Η Tinicum, ένας από τους οκτώ επενδυτές που πέρασαν στη β' φάση του διαγωνισμού πώλησης, εγκαταλείπει την προσπάθεια να αποκτήσει τις Νηρεύς και Σελόντα.

Οι «Μεξικάνοι», όπως τους αποκαλούν, ακύρωσαν μία από τις προγραμματισμένες συναντήσεις με το management team μίας εκ των δύο προς πώληση εταιρειών και μέχρι στιγμής δεν έχουν ορίσει νέα συνάντηση.

Η αδρανοποίησή τους ερμηνεύεται ως ένδειξη απόσυρσης από τον διαγωνισμό, με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια είναι «σφικτά» και οι πωλήτριες τράπεζες θέλουν να κατατεθούν οι δεσμευτικές πριν τα Χριστούγεννα.

Οι υπόλοιποι επτά ενδιαφερόμενοι επενδυτές (Amerra, Diorasis, HIG Capital, Oaktree, Duet, Hybrid Capital και Butterfly Capital) συνεχίζουν, τυπικά, κανονικά, με κάποιους εξ αυτών να «γκρινιάζουν» για την «εξπρές» διαδικασία, καθώς το χρονοδιάγραμμα προβλέπει κατάθεση δεσμευτικών στις 13 Δεκεμβρίου.  

Οι one to one παρουσιάσεις των Nηρεύς και Σελόντα έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και θα πρέπει να διενεργηθούν συνολικά δεκατέσσερις, αν αποχωρήσει, τελικώς, η Tinicum.

Ακούγεται ότι και άλλοι επενδυτές δεν έχουν προσδιορίσει τον χρόνο των συναντήσεων με τα management teams των Σελόντα-Νηρέα, οπότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πετάξουν και άλλοι λευκή πετσέτα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v