Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θυγατρική της Dionic εξαγόρασε η κυπριακή R Energy 1

Tην εξαγορά της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε., θυγατρικής εταιρείας του εισηγμένου ομίλου, ανακοίνωσε η κυπριακή ενεργειακή εταιρία.

Θυγατρική της Dionic εξαγόρασε η κυπριακή R Energy 1

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε., θυγατρικής του ομίλου DIONIC, ανακοίνωσε η R Energy 1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με την οποία η R Energy 1 ενημέρωσε για την εξαγορά αυτή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου έχει ως εξής:

«Η εταιρεία μας θα ήθελε να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκλήρωσε σήμερα την εξαγορά της εταιρείας ΕΝΑΛΕΝ Α.Ε., θυγατρικής εταιρείας του εισηγμένου ομίλου DIONIC στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η εξαγορά αυτή εντάσσεται στο επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας μας και επιβεβαιώνει τη ραγδαία αναπτυξιακή της πορεία.

Η εξαγορασθείσα Εταιρεία ΕΝΑΛΕΝ ΑΕ έχει στην ιδιοκτησία της 1 Φ/Β Πάρκο δυναμικότητας 2 ΜW στην Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Έλος Λακωνίας. Το εν λόγω πάρκο έχει συνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ (ΚΟ) - ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΤΟΧΗΣ" href="http://www.euro2day.gr/QuotesDetail.aspx?q=85">ΔΕΗ το 2013 και χαρακτηρίζεται από την άρτια ποιότητα κατασκευής του καθώς και την υψηλή παραγωγή του.

Πλέον η συνολική δυναμική παραγωγής του ομίλου εταιρειών R Energy 1 ΑΕ ξεπερνά τα 5.2 MW, ενώ τα Φ/Β πάρκα που έχει ο Όμιλος στην κατοχή του αριθμούν τα 27, γεωγραφικά κατανεμημένα σε ολόκληρη την Ελλάδα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v