Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σενάριο αναγκαστικής πτώχευσης εξετάζει η ΣΕΚΑΠ

Σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης, αναφέρει ανακοίνωση.

Σενάριο αναγκαστικής πτώχευσης εξετάζει η ΣΕΚΑΠ

Την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της ΣΕΚΑΠ εξετάζει η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας με έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «η απόφαση ελήφθη λόγω της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της μετά την έκδοση της απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v