Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Farallon Capital το 17,5% της Euromedica

To fund πέρα από τα δάνεια της εισηγμένης που έχει αποκτήσει, έχει εξαγοράσει μέσω «οχημάτων» το 9,4% και το 8,2% των μετοχών.

Στη Farallon Capital το 17,5% της Euromedica

Σε πάνω από 17,5% αύξησε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της Euromedica το Farallon Capital, πέρα από τα δάνεια ποσού άνω των 200 εκατ. ευρώ του εισηγμένου Ομίλου που έχει ήδη αποκτήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινή χρηματιστηριακή ανακοίνωση, «η εταιρεία HEALTHCARE INVESTORS ΙΙΙ (GREECE), LLC, με την από 28/03/2018 επιστολή της μας ενημέρωσε ότι στις 27/03/2018, λόγω απόκτησης 2.050.000 μετοχών μετά ψήφου της EUROMEDICA Α.Ε., το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της στην Εταιρεία μας ανήλθε από το 0,0000% στο 9,3949%» (πιθανότερος πωλητής με βάση την κατάσταση των μετόχων η CQS).

Ωστόσο, πέρα από το ποσοστό που απέκτησε η HEALTHCARE INVESTORS ΙΙΙ (GREECE), LLC και αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Farallon Capital μέσω άλλου «οχήματος» διέθετε ήδη ένα επιπλέον ποσοστό γύρω στο 8,2%, με αποτέλεσμα σήμερα να ελέγχει ποσοστό της τάξεως του 17,5% στη Euromedica, πέρα από τα δάνεια άνω των 200 εκατ. ευρώ του εισηγμένου Ομίλου που έχει ήδη αγοράσει.

Farallon Capital και διοίκηση της Euromedica έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την «επόμενη μέρα» του εισηγμένου Ομίλου.

H πλευρά του βασικότερου μετόχου (Θωμάς Λιακουνάκος) φαίνεται να ελέγχει το 61,7% των μετοχών της εταιρείας.

Στέφανος Kοτζαμάνης [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v