Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κανάκης: Προχωρά σε «γερή» επιστροφή κεφαλαίου 0,28 ευρώ

Η Κανάκης προτίθεται να προτείνει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 4ης Ιουνίου 2018, την επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους συνολικού ποσού 2.100.000,00 Ευρώ, ήτοι ποσού 0,28 ευρώ ανά μετοχή.

Κανάκης: Προχωρά σε «γερή» επιστροφή κεφαλαίου 0,28 ευρώ

H "Στέλιος Κανάκης", ανακοινώνει ότι το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018, τροποποιείται αναφορικά με το ύψος του ποσού, το οποίο η Εταιρεία προτίθεται να επιστρέψει προς τους μετόχους της.

Ειδικότερα, η εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έχει συγκληθεί για την 4η Ιουνίου 2018, την επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους συνολικού ποσού 2.100.000,00 Ευρώ, ήτοι ποσού 0,28 ευρώ ανά μετοχή.

Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου, οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου και έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v