Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Αναζητείται η βέλτιστη αξιοποίηση της συμμετοχής στην ΕΛΤΕΧ Ανεμος

«Στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της μετοχικής της αξίας, διερευνά τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίησης του περιουσιακού της στοιχείου», απαντά στις χρηματιστηριακές αρχές.

Ελλάκτωρ: Αναζητείται η βέλτιστη αξιοποίηση της συμμετοχής στην ΕΛΤΕΧ Ανεμος

Με μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αρκείται να σημειώσει ότι «διερευνά τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίησης του περιουσιακού της στοιχείου» σχολίασε η διοίκηση της Ελλάκτωρ τις πληροφορίες ότι προχωρά διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 64,5% της ΕΛΤΕΧ Ανεμος.

Σε ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο αναφέρει: «Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε σχολιασμό δημοσιευμάτων στον Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο συναλλαγής επί της συμμετοχής της στη ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ενημερώνει ότι , στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της μετοχικής της αξίας, διερευνά τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίησης του περιουσιακού της στοιχείου και εφόσον συντρέχει γεγονός, θα προβεί η ίδια υπεύθυνα και αρμοδίως στην γνωστοποίησή του».

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το Euro2day.gr προωθείται ο διαγωνισμός για την πώληση του παραπάνω ποσοστού καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την εταιρεία και δεν είχε λογική η διαπραγμάτευση με έναν και μόνο ενδιαφερόμενο για πάνω από 6 μήνες. Μέσω διαγωνισμού θα αναδειχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσφορά η οποία θα τεθεί εν συνεχεία προς έγκριση από τη ΓΣ, αφού η Ανεμος αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και δεν μπορεί να πωληθεί με μια απλή απόφαση ΔΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v