Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποστολόπουλος κατά Πειραιώς και MIG για την πώληση του Υγεία

Αγωγή κατά των διοικήσεων των Τράπεζας Πειραιώς, MIG και Υγεία κατέθεσε την Παρασκευή ο όμιλος Αποστολόπουλου για τη διαδικασία πώλησης του Υγεία. Τι υποστηρίζει ο όμιλος. Δεν ανάμιξη στις αποφάσεις της MIG, δηλώνουν πηγές από την Πειραιώς.

Αποστολόπουλος κατά Πειραιώς και MIG για την πώληση του Υγεία

Η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε την Παρασκευή αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Υγεία, στην οποία υποστηρίζει ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και συζητήθηκε μόνο με έναν, με το CVC.

Στην αγωγή μάλιστα ισχυρίζεται ότι δολίως και σκοπίμως αποκλείστηκαν ο όμιλος Αποστολόπουλου όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος και δεν παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC.

Η πλευρά Αποστολόπουλου υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να καταθέσει λίγο υψηλότερο τίμημα, αλλά έτσι θα νομιμοποιούσε μια διαδικασία που θεωρεί παράνομη.

Τι δηλώνουν πηγές της Τράπεζας Πειραιώς

«Η Τράπεζα δεν έχει καμία ανάμιξη στις αποφάσεις της εταιρείας MIG» ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κύκλοι της Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο Όμιλος Γ. Αποστολόπουλος Συμμετοχών, βασικός μέτοχος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κατά των διοικήσεων του νοσοκομείου Υγεία, του Ομίλου MIG και της Τράπεζας, ζητώντας τον τερματισμό της επιχειρούμενης πώλησης του Υγεία στον επενδυτικό όμιλο CVC Capital.

«Η MIG είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και έχει δική της διοίκηση» ανέφεραν επίσης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι ίδιοι κύκλοι, συμπληρώνοντας ότι «η Τράπεζα θα σταθμίσει της ενέργειές της με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v