Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Εκπλήξεις και προσφορές για την «Black Friday»

Τη φετινή Black Friday προετοιμάζονται και πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις» που θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσα στα καταστήματα, τονίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Πλαίσιο: Εκπλήξεις και προσφορές για την «Black Friday»

Η φετινή επικοινωνία του Πλαισίου για την καμπάνια “Black Friday” ξεκίνησε.  Στους ρυθμούς ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού που γράφτηκε ειδικά για αυτή την περίοδο, και στους χρωματικούς τόνους του μαύρου που έχει ήδη αρχίσει να καλύπτει τα πάντα, το Πλαίσιο προετοιμάζει το έδαφος για τις προσφορές της χρονιάς, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις δράσεις της εταιρείας έρχεται να προστεθεί και μία διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από ομάδα τεχνικών, σε κάθε προσφορά ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.

Ταυτόχρονα, τη φετινή Black Friday προετοιμάζονται και πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις» που θα περιμένουν το καταναλωτικό κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσα στα καταστήματα.

Εκείνοι πάλι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online από την άνεση του σπιτιού τους, θα μπορούν να κάνουν το δικό τους «Μαύρο Click» στο plaisio.gr, αποκτώντας έτσι ό,τι θέλουν με παράδοση την αμέσως επόμενη μέρα.

Παράλληλα, όποιος ενδιαφέρεται να μάθει 4 ώρες νωρίτερα από όλους τους άλλους τις Black Friday τιμές του Πλαισίου και να λάβει προσωπικά στο email του αποκλειστικές «μαύρες» προσφορές-έκπληξη που απευθύνονται μόνο σε εκείνον, μπορεί να μπει στο www.plaisio.gr/blackfriday18 και να γραφτεί στη «Μαύρη Λίστα» συμπληρώνοντας τα στοιχεία του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v