Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Creta Farms: Ο Χρ. Τσάλλης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

Η δε Επιτροπή Ελέγχου απαρτίζεται από τρία μέλη που είναι: α. Τσάλλης Χρήστος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος β. Ελένη Δομαζάκη, μη εκτελεστικό μέλος και γ. Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Creta Farms: Ο Χρ. Τσάλλης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

H Creta Farms γνωστοποιεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή του της 14ης Δεκεμβρίου 2018, εξέλεξε ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του τον κ. Τσάλλη Χρήστο του Ηρακλή, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Λουροπουλου Κωνσταντίνου του Γεωργίου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους.

Η ανωτέρω αντικατάσταση μέλους θα τεθεί ως θέμα στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Η αμέσως επομένη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα προβεί στον, για το επόμενο μέχρι τη λήξη της θητείας αυτού του μέλους του ΔΣ διάστημα (ήτοι μέχρι την 22.06.2021), ορισμό του ιδίου ή άλλου μέλους ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού ή στην εκλογή άλλου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους.

Επιπροσθέτως ο κ. Τσάλλης ορίστηκε από το ΔΣ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου έχοντας την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλος. Κατόπιν τούτου ο κ. Τσάλλης εξελέγη από τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου.

Η δε θητεία του ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου είναι προσωρινή μέχρι την αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση, η οποία θα αποφασίσει είτε τον ορισμό του ιδίου ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου με την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους είτε την εκλογή άλλου προσώπου ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου με αυτή την ιδιότητα.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα για το υπόλοιπο της διαρκείας της θητείας του, ήτοι μέχρι την 22.06.2021, ως ακολούθως:

1) Εμμανουήλ Δομαζάκις του Στυλιανού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
2) Κωνσταντίνος Δομαζάκης του Στυλιανού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
3) Ελένη Δομαζάκη του Στυλιανού, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
4) Πέτρος Παπαδάκης του Βασιλείου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
5) Βασίλειος Βουμβουράκης του Μανούσου, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
6) Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης του Γεωργίου, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
7) Χρήστος Τσάλλης του Ηρακλή, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Η δε Επιτροπή Ελέγχου απαρτίζεται από τρία μέλη που είναι: α. Τσάλλης Χρήστος του Ηρακλή, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος β. Ελένη Δομαζάκη του Στυλιανού, μη εκτελεστικό μέλος και γ. Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v