Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Πούλησε 2 εκατ. μετοχές ο Δ. Κούτρας

Διατέθηκαν συνολικά 6 εκατ. μετοχές της εισηγμένης στο 1,25 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό ύψος της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα 7,5 εκατ. ευρώ. Αγοραστής η βρετανική επενδυτική εταιρεία Ambrosia Capital.

Ελλάκτωρ: Πούλησε 2 εκατ. μετοχές ο Δ. Κούτρας

Το 1,15% της Ελλάκτωρ πέρασε νωρίτερα μέσω πέντε «πακέτων» στο Χρηματιστήριο.

Ειδικότερα, διατέθηκαν συνολικά 2,05 εκατ. μετοχές της εισηγμένης στο 1,3 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό ύψος της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα 2,66 εκατ. ευρώ.

Πωλητής ήταν ο Δημήτρης Κούτρας, με αγοραστή τη βρετανική χρηματιστηριακή εταιρεία Ambrosia Capital, η οποία διοικείται από τους κ.κ. Τάσο Αστυφίδη και Σταύρο Ανάγνου. Στην αγορά αναζητούν τον τελικό αγοραστή των μετοχών, για λογαριασμό του οποίου φαίνεται πως ενήργησε η χρηματιστηριακή εταιρεία του Λονδίνου, η οποία απέκτησε και χθες 6 εκατ. μετοχές της εισηγμένης από τον κ. Κούτρα.

Ο κ. Κούτρας, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το περασμένο καλοκαίρι από τη διοίκηση της Eλλάκτωρ, διατηρεί, μαζί με τις μετοχές της κόρης του, περί το 2,9% των μετοχών της Eλλάκτωρ.

Ο Δημ. Κούτρας είναι εδώ και μήνες πρόεδρος της Ιntrakat και έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του 20% των μετοχών της τεχνικής εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η εταιρία, με γνωστοποίηση στο ΧΑ μετά από ενημέρωση που έλαβε από τον Δ. Κούτρα μετά και τις συναλλαγές της Πέμπτης, ανακοίνωσε ότι το ποσοστό του μειώθηκε κάτω του 5%. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v