Ελλάκτωρ: Εναντι 25,5 εκατ. πωλήθηκαν στην Orilina ΑΕΕΑΠ τα κεντρικά γραφεία

Η εισηγμένη συμφώνησε την εκμίσθωση των χώρων του κτιρίου για πέντε χρόνια, με option ανανέωσης για μια ακόμη πενταετία. Αμελητέα η επίπτωση στα αποτελέσματα 2019.

Ελλάκτωρ: Εναντι 25,5 εκατ. πωλήθηκαν στην Orilina ΑΕΕΑΠ τα κεντρικά γραφεία

Την πώληση των κεντρικών της γραφείων στην Orilina AEEAΠ και την εκμίσθωση του χώρου για πέντε χρόνια με option ανανέωσης ανακοίνωσε η Ελλάκτωρ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες της στήλης "Χαμαιλέων". 

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «η διοίκηση της Ελλάκτωρ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου, ανακοίνωσε ότι πωλήθηκε σήμερα το ακίνητο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επί της οδού Ερμού 25, στη Νέα Κηφισιά Αττικής.

Αγοραστής του ακινήτου, συνολικής επιφάνειας 16.219,11 τ.μ. κυρίων χώρων και 14.452,71 τ.μ. βοηθητικών χώρων (στάθμευση, αποθήκες κ.α.) είναι η εταιρεία ORILINA Α.Ε.Ε.Α.Π., που κατέβαλε τίμημα πώλησης ύψους 25,5 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως παράλληλα συμφωνήθηκε η εκμίσθωση των χώρων του κτηρίου, όπως ο Όμιλος χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα, από την νέα Ιδιοκτήτρια προς την ΕΛΛΑΚΤΩΡ για περίοδο πέντε ετών, με δικαίωμα μονομερούς εκ μέρους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ παράτασης της μίσθωσης για άλλα 5 χρόνια. Τέλος, η επίπτωση της ανωτέρω πώλησης στα αποτελέσματα της χρήσης 2019 είναι μη σημαντική (κέρδος 0,2 εκ. ευρώ)».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v