Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Βραβείο Retail Investment για το εμπορικό κέντρο Smart Park

Προχωράει η νέα επένδυση, ύψους 25 εκατ. ευρώ, για την επέκταση του εμπορικού κέντρου στα 50.000 τ.μ. και τον διπλασιασμό του αριθμού των καταστημάτων και των χώρων εστίασης. Πέντε εκατομμύρια επισκέπτες το 2018.

REDS: Βραβείο Retail Investment για το εμπορικό κέντρο Smart Park
Με το βραβείο “RΕTAIL INVESTMENT” τιμήθηκε το Εμπορικό Πάρκο Smart Park της REDS, κορυφαίας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων και θυγατρικής του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων RETAIL BUSINESS AWARDS 2019 που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ειδικότερα, η REDS βραβεύθηκε για τη συνολική ανάπτυξη του Εμπορικού Πάρκου Smart Park στα Σπάτα, τη σημαντική υποστήριξή της στον τομέα των επενδύσεων, στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και στην ελληνική οικονομία, καθώς και τη στήριξή της στην τοπική κοινωνία.

Το Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο Εμπορικό Πάρκο στην Ελλάδα, φιλοξενώντας τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα του λιανικού εμπορίου της χώρας μας. Κατασκευασμένο σε μια έκταση 91 στρεμμάτων, εκ των οποίων τα 30 είναι χώροι πρασίνου, το Smart Park διακρίνεται για την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική του, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους και τις υπαίθριες δραστηριότητές του. Σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης που διαθέτει, έχει καταστεί μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, με τους επισκέπτες του το 2018 να φτάνουν τα 5 εκατομμύρια και την εμπορική του πληρότητα να είναι στο 100%.

Η θετική πορεία και οι προοπτικές ανάπτυξης που παρουσιάζει το Smart Park οδήγησαν μάλιστα τη REDS στην απόφαση να προχωρήσει σε μια νέα επένδυση, ύψους 25 εκατ. ευρώ, για την επέκταση των παρόντων 36.500 τ.μ. κτιρίων σε συνολικά 50.000 τ.μ. και τον διπλασιασμό του αριθμού των καταστημάτων και των χώρων εστίασης. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη, από τη φάση κατασκευής της επέκτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο του 2019, έχουν υπογραφεί συμβάσεις μίσθωσης, που αντιστοιχούν σε επιφάνεια άνω του 50% του Smart Park ενώ η πλήρης μίσθωση αναμένεται να επιτευχθεί εντός των επόμενων μηνών.

Εκ μέρους της REDS το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Μωραΐτης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση του Smart Park στον κορυφαίο αυτό θεσμό για την ανάδειξη των υγιών δυνάμεων του κλάδου. Στη REDS συνεχίζουμε να επενδύουμε, προχωρώντας με γοργούς ρυθμούς την επέκταση του Smart Park και αποδεικνύοντας εμπράκτως τη δυναμική και σταθερή αρωγή μας στην ανάπτυξη του ελληνικού λιανικού εμπορίου με τη δημιουργία προορισμών υψηλών προδιαγραφών, που σέβονται τον καταναλωτή και συμβαδίζουν με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

Τα RETAIL BUSINESS AWARDS που διοργανώθηκαν φέτος για 17η συνεχή χρονιά από την DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό για το ελληνικό λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία. H διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v