Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θερμοκοιτίδα νέας επιχειρηματικότητας για τον τουρισμό

Την ίδρυση επιταχυντή για τη στήριξη ως και 65 startups τεχνολογίας που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τουρισμό, ανακοίνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Θερμοκοιτίδα νέας επιχειρηματικότητας για τον τουρισμό

Την ίδρυση του επιταχυντή CapsuleT για τη σύνδεση των νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας στον τουρισμό με τους ηγέτες του κλάδου και τους επενδυτές ανακοίνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

 Στόχοι του επιταχυντή είναι η πρακτική εκπαίδευση, επιτάχυνση και οικονομική υποστήριξη 65 startups, καθώς και η εκπαίδευση και καθοδήγηση σε πάνω από 300 νέους και νέες που θα συμμετέχουν στα προγράμματά του. Επιδίωξη του επιταχυντή είναι να συμβάλλει στη δημιουργία 300 και πλέον νέων θέσεων εργασίας.

Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ από Σεπτέμβριο μέχρι και Νοέμβριο θα «τρέξει» ο πρώτος κύκλος του προγράμματος, στους χώρους του στην Καλλιθέα. Σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τις αιτήσεις μέσω των social media του επιταχυντή καθώς και την ιστοσελίδα του

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v