Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από τις ρυθμίσεις για τον ιππόδρομο

Την απαίτηση της ιπποδρομιακής κοινότητας που ζητούσε εδώ και καιρό παρέμβαση της πολιτείας καλύπτουν οι ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν από τη Βουλή όπως επισημαίνουν τα στελέχη της. Τι υποστηρίζουν οι επαγγελματίες προπονητές.

Ικανοποίηση στην ιπποδρομιακή κοινότητα από τις ρυθμίσεις για τον ιππόδρομο

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκε η ιπποδρομιακή κοινότητα την ψήφιση από τη Βουλή των ρυθμίσεων για τη λειτουργία του Ιπποδρόμου. Με την εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνουν , μια νέα σελίδα γυρίζει για τις ελληνικές ιπποδρομίες, καθώς ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία του ιπποδρόμου και εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα της ελληνικής ιπποδρομιακής κοινότητας.

Η ιπποδρομιακή κοινότητα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς, όπως εξηγούν τα στελέχη της, εδώ και πολύ καιρό ζητούσαν από την Πολιτεία παρεμβάσεις, που θα αποκαθιστούσαν την ομαλή λειτουργεία του ιπποδρόμου και θα διασφάλιζαν τις θέσεις εργασίας στον ιππόδρομο. 

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΝΕΠΔΙ), με τις ρυθμίσεις διασφαλίζεται η βιωσιμότητα του ιπποδρόμου και διαμορφώνεται μια νέα προοπτική για τις 3.000 οικογένειες που ζουν από τις ελληνικές ιπποδρομίες. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι αξιέπαινες ρυθμίσεις που εισήγαγε η κυβέρνηση επιτρέπουν σε όλους όσοι εμπλέκονται στις ελληνικές ιπποδρομίες να είναι πιο αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα.

Άλλωστε, η ΕΝΕΠΔΙ μέσω ανακοινώσεων είχε τονίσει την ανάγκη για παρέμβαση της Πολιτείας και για εξεύρεση λύσεων, που θα προωθούσαν ένα υγιές μοντέλο για τον ιππόδρομο και θα εξασφάλιζαν ότι δεν ναρκοθετείται το μέλλον των ελληνικών ιπποδρομιών και των εργαζόμενων σε αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v