Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χωρίς εγγυητικές επιστολές από Attica Bank έμεινε ο όμιλος Καλογρίτσα

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο όμιλος κηρύχτηκε έκπτωτος από δύο εργολαβίες για τον οδικό άξονα Πάτρα-Πύργος.

Χωρίς εγγυητικές επιστολές από Attica Bank έμεινε ο όμιλος Καλογρίτσα

Χωρίς εγγυητικές επιστολές από την Attica Bank έμεινε ο όμιλος Καλογρίτσα, μετά τις σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.

Το θέμα των εγγυητικών είχε πάρει αναβολή από Δ.Σ. της περασμένης Πέμπτης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έπρεπε να υπάρξουν συνεννοήσεις με το ΤΣΜΕΔΕ.

Όπως έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα το Euro2day.gr, ο όμιλος κηρύχθηκε την περασμένη Τρίτη έκπτωτος από τις εργολαβίες για το πρώτο (Πύργος-Δουναίικα) και το τέταρτο (Κυλλήνη-Βάρδα) τμήμα του οδικού άξονα Πάτρα Πύργος.

Η διοίκηση του ομίλου Καλογρίτσα αναζητεί, χωρίς επιτυχία μέχρι σήμερα, δύο εγγυητικές επιστολές (ύψους 1,4 εκατ. και 1,2 εκατ. ευρώ), προκειμένου να υπογράψει τις συμβάσεις για τα δύο τμήματα του οδικού άξονα. Είχε κηρυχθεί προσωρινός ανάδοχος για το τμήμα Πύργος-Δουναίικα, με έκπτωση 53,05%, και για το τμήμα Κυλλήνη-Βάρδα, με έκπτωση 50,39%. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απευθυνθεί στο ΤΜΕΔΕ, προκειμένου να λάβει τις δύο εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης, χωρίς αποτέλεσμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v