Νέες εξαγορές του Spitogatos.gr στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Διευρύνει την παρουσία του στην Νοτιοανατολική Ευρώπη το δίκτυο αγγελιών ακινήτων Spitogatos.gr με νέες κινήσεις σε Σερβία και Αλβανία. Η ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον σε δέκα αγορές της περιοχής.

Νέες εξαγορές του Spitogatos.gr στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Σε δέκα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επεκτείνει την παρουσία του το δίκτυο αγγελιών ακινήτων Spitogatos.gr.  Η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας ανακοίνωσε πως η πλήρης εξαγορά της κορυφαίας σερβικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων Srbija-nekretnine.org, όπως και η επέκταση του brand Indomio, ιδιοκτησίας του Spitogatos.gr, στην Αλβανική αγορά αποτελούν τις δύο τελευταίες επενδυτικές κινήσεις. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "αναπτύσσοντας ένα δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων με το brand Indomio, ο Spitogatos έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στη ΝΑ Ευρώπη. Έτσι κατάφερε να σημειώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια επισκέψεις και 1,5 δισεκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων τον χρόνο, αξιοποιώντας την παρουσία του σε Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Σερβία, Μάλτα, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Αλβανία".

Ο διευθύνων σύμβουλος του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε το όραμα μας για το Spitogatos Network να υλοποιείται. Η δυναμική ανάπτυξη και η δραστηριοποίηση της εταιρείας εκτός των ελληνικών συνόρων είναι το αποτέλεσμα καθημερινής προσπάθειας της ομάδας μας και της πίστης των επενδυτών μας στο στρατηγικό μας πλάνο. Ο Spitogatos οφείλει την εξέλιξή του στους ανθρώπους που πίστεψαν και ασπάστηκαν τη φιλοσοφία του, μετατρέποντάς τον από μία μικρή startup 4 φίλων που συνεργάζονταν part-time εξ’ αποστάσεως, σε έναν όμιλο που διαθέτει 5 brands και 13 ιστοσελίδες σε 10 χώρες»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v