Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Επιβεβαιώνει διαπραγματεύσεις με Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

Η εταιρεία υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης με την Belterra Investments του γνωστού επιχειρηματία, για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων αναφορικά με την πώληση μετοχών της Πόρτο Καρράς.

Τεχνική Ολυμπιακή: Επιβεβαιώνει διαπραγματεύσεις με Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

H Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments, εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, για την πώληση των μετοχών του Πόρτο Καρράς, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Euro2day.gr.  

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια της από 29.10.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε." (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία "Τ.Ο. International Holding Ltd" και της εταιρείας με την επωνυμία "BELTERRA INVESTMENTS Ltd" καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας "ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε" που ανήκουν στην "ΤΟ International Holding Ltd".

Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.

Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.). Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v