Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαπραγματεύσεις Στέγγου με Ιβάν Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

O Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι ο επενδυτής που έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Στέγγου για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Το παρασκήνιο και η συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Διαπραγματεύσεις Στέγγου με Ιβάν Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ελέγχει ήδη το ξενοδοχείο «Makedonia Palace» και προωθεί επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ για τουριστικό συγκρότημα στο πρώην Ξενία Παλιουρίου Χαλκιδικής, φαίνεται πως είναι ο επενδυτής με τον οποίο έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις η οικογένεια Στέγγου για την πώληση του συγκροτήματος Πόρτο Καρράς.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες -αφού έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα, μεταξύ των οποίων και η αμερικανική Hines- και ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την πλευρά Στέγγου, τότε ο Ιβάν Σαββίδης θα μετατραπεί σε ισχυρό πόλο του ελληνικού τουρισμού, καθώς θα ελέγχει ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας. Ταυτόχρονα αναμένεται να προχωρήσει το στοιχειωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη εκατοντάδων πολυτελών κατοικιών στο Πόρτο Καρράς.

H διοίκηση της Τεχνική Ολυμπιακή ανακοίνωσε προχθές πως βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με υποψήφιο επενδυτή, χωρίς να τον κατονομάσει.

Δεν είναι γνωστό εάν ο κ. Σαββίδης αποκάλυψε τις προθέσεις του κατά την πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη. Στη συγκεκριμένη συνάντηση σίγουρα υπενθύμισε στον πρωθυπουργό πως από το 2013 έχει αποκτήσει από το ΤΑΙΠΕΔ την έκταση του πρώην Ξενία Παλιουρίου και ακόμα περιμένει να αδειοδοτηθεί η επένδυση!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v