Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακαλεί όλες τις παρτίδες αποξηραμένων βερίκοκων η ΕΛΓΕΚΑ

Οι καταναλωτές που τυχόν έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, μπορούν να τα επιστρέψουν στα σημεία πώλησης που τα αγόρασαν προκειμένου να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Ανακαλεί όλες τις παρτίδες αποξηραμένων βερίκοκων η ΕΛΓΕΚΑ

Σε οικειοθελή ανάκληση του συνόλου των παρτίδων του προϊόντος «SUNSWEET Αποξηραμένα Βερίκοκα χωρίς κουκούτσι», συσκευασία 175 γραμμαρίων προχωρά η ΕΛΓΕΚΑ, σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε με τον ΕΦΕΤ και της σχετικής ανακοίνωσης του Φορέα.

Εφαρμόζοντας αυστηρότατες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας για όλα τα προϊόντα που διαθέτει, η εταιρεία προχώρησε από την πρώτη στιγμή σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο καταναλωτικό κοινό και τους πελάτες της.

Η εταιρεία ενημερώνει επίσης ότι οι καταναλωτές που τυχόν έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, μπορούν να τα επιστρέψουν στα σημεία πώλησης που τα αγόρασαν προκειμένου να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με την πολιτική που εφαρμόζει το εκάστοτε σημείο πώλησης.

Επιπλέον, για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-2415100.

Σημειώνεται ότι ο ΕΦΕΤ σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας, στην οποία βρέθηκε αυξημένη ποσότητα συντηρητικών αλλά και λάθος στη συσκευασία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v