Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου: Ικανοποίηση για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ο νόμος αυτός θα συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην αναβάθμιση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τις Ελληνικές επιχειρήσεις και στην προσέλκυση σοβαρών επενδυτικών κεφαλαίων και νέων επενδύσεων στη χώρα μας.

Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου: Ικανοποίηση για την Εταιρική Διακυβέρνηση

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου εκφράζει την ικανοποίηση του για την ψήφιση του νέου νόμου για την Εταιρική Διακυβέρνηση, από τη Βουλή των Ελλήνων, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

Ο νέος νόμος περιέχει αρκετές καινοτομίες, κάποιες από τις οποίες ήταν και δικές μας προτάσεις και δεν μπορούμε, παρά να απονείμουμε τα εύσημα, τόσο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την Πρόεδρο κα Βασιλική Λαζαράκου, την Αντιπρόεδρο κα Αναστασία Στάμου και όλη την ομάδα της Ε.Κ., η οποία επεξεργάστηκε και πρότεινε το νέο νόμο, όσο και στο Υπουργείο Οικονομικών, τον Υπουργό κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Ζαββό, αλλά και την Κυβέρνηση γενικότερα, που επέμειναν και ψηφίσθηκε τελικά αυτός ο νόμος, ο οποίος φέρνει ένα νέο τοπίο στην Εταιρική Διακυβέρνηση.

Είμαστε βέβαιοι,αναφέρει ο ΣΕΔ, ότι ο νόμος αυτός θα συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό, στην αναβάθμιση της εμπιστοσύνης των επενδυτών προς τις Ελληνικές επιχειρήσεις και στην προσέλκυση σοβαρών επενδυτικών κεφαλαίων και νέων επενδύσεων στη χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος μας θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην χρηστή εφαρμογή του νέου νόμου, με ενημερωτικές Ημερίδες, Συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα έχουν σκοπό να πείσουν όλους τους εμπλεκόμενους, Φορείς, Εταιρείες, μεγαλομετόχους και μετόχους μειοψηφίας, ότι η σωστή και ειλικρινής εφαρμογή του, θα είναι προς όφελος όλων και της Ελληνικής Οικονομίας γενικότερα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v