Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος Marketing Director στην Kaizen Gaming ο Ιωάννης Κουτράκος

Η GameTech εταιρεία ενισχύει το δυναμικό της στο πλαίσιο της ανάπτυξης των brands της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νέος Marketing Director στην Kaizen Gaming ο Ιωάννης Κουτράκος

Τη θέση του Group Marketing Director στην Kaizen Gaming ανέλαβε ο Ιωάννης Κουτράκος, διαδεχόμενος τον Χρήστο Τζαλαβρά που έχει ήδη προαχθεί στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και από τις πλέον αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη ενισχύει σταθερά τη διοικητική της σύνθεση στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού της πλάνου για την ανάπτυξη των brands Stoiximan και Betano στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 700 εργαζόμενους και λειτουργεί σε έξι χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano. Η ένταξη του Ιωάννη Κουτράκου στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας από τη θέση της Διεύθυνσης Marketing θα ενισχύσει την ήδη ανεπτυγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη προσέγγιση marketing της εταιρείας, διευρύνοντας την επικοινωνία των brands με καινοτόμες στρατηγικές marketing, αλλά και ενισχύοντας τη χορηγική τους παρουσία σε όλες τις χώρες δραστηριότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Kaizen Gaming έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα EGR Marketing and Innovation Awards, τα μεγαλύτερα βραβεία marketing και υπευθυνότητας του κλάδου διεθνώς.

Ο Ιωάννης Κουτράκος προέρχεται από τη Microsoft όπου διετέλεσε τα τελευταία τρία χρόνια Chief Marketing Officer της MS Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ενώ στο πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έχει εργαστεί σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς κολοσσούς στους κλάδους της τεχνολογίας, όπως χαρακτηριστικά στην Google ως Product Marketing Manager για την περιοχή ΕΜΕΑ, την Publicis και την Criteo. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές σε Decision Sciences στο LSE.

Από τη νέα του θέση, ο Ιωάννης Κουτράκος εντάσσεται στην ανώτερη ηγετική ομάδα της Kaizen Gaming και αναφέρεται στον Πάνο Κωνσταντόπουλο, CMO της εταιρείας.

O κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming σημείωσε, «Καλωσορίζουμε τον Ιωάννη στην οικογένεια της Kaizen Gaming. Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρει να αναδείξει τη δυναμική, τον χαρακτήρα και τις αξίες του Ομίλου, αναπτύσσοντας νέες ιδέες. Είναι χαρά μας που υποδεχόμαστε τον Ιωάννη στην ομάδα μας, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε περαιτέρω την εξωστρέφειά των brands μας σε όλες μας τις αγορές. Η εμπειρία του και τεχνογνωσία στον κλάδο της τεχνολογίας, έχοντας επιτύχει από υψηλόβαθμες θέσεις ευθύνης να ανταποκριθεί σε πολύ απαιτητικά projects, προσδίδει προστιθέμενη αξία στην Kaizen.»

Ο κ. Ιωάννης Κουτράκος ανέφερε «Eίναι μεγάλη μου χαρά να εντάσσομαι σε μια από τις πλέον ανερχόμενες στην Ευρώπη εταιρεία στον κλάδο της. Πρόκειται για έναν χώρο που διακρίνεται για την αλματώδη εξέλιξή του και την ανάγκη να βρίσκεσαι συνεχώς μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ο πήχης είναι ήδη πολύ ψηλά για αυτό και η Kaizen Gaming δεν βρίσκεται τυχαία ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου και μάλιστα με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Φιλοδοξία μου είναι να προχωρήσει ακόμη παραπέρα ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις ενός διεθνούς πλέον παίκτη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v