Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από την Ελινόιλ

Τα νέα προγράμματα, στηρίζονται στην διαφάνεια και προσφέρουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη να αλλάξει, όποτε επιθυμεί, το πρόγραμμά του, χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου από την Ελινόιλ

Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου –ελίν electricon & ελίν aerion- με κεντρικούς άξονες ανακοίνωσε η Ελινοίλ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα προγράμματα αυτά, αναπτύχθηκαν με δύο βασικά κριτήρια: τις διαφορετικές ενεργειακές ανάγκες των πελατών και τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες.

Τα νέα προγράμματα, στηρίζονται στην διαφάνεια και προσφέρουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία τη δυνατότητα στον κάθε πελάτη να αλλάξει, όποτε επιθυμεί, το πρόγραμμά του, χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Βασικό μας μέλημα είναι ο κάθε πελάτης να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, ο πελάτης της ΕΛΙΝΟΙΛ, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου, θα έχει πολλαπλά οφέλη, αφού θα τον επιβραβεύουμε κάθε μήνα με 200 πόντους στο πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση» που θα μπορεί να εξαργυρώνει στα πρατήρια της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v