Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθερά για όλο το 2021 τα τιμολόγια της Protergia

H Mytilineos αναγνωρίζει τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας και αποφασίζει να στηρίξει το ενεργειακό σύστημα, επιβραβεύοντας τους πελάτες της, τονίζει η εταιρεία.

Σταθερά για όλο το 2021 τα τιμολόγια της Protergia

Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ενεργειακός κλάδος, η Protergia γνωστοποιεί την απόφασή της να κρατήσει σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος για ολόκληρο το 2021. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας, διαχρονικά στηρίζει την ελληνική αγορά ενέργειας και επενδύει στην ομαλή προσαρμογή προς το νέο Μοντέλο-Στόχο (Target Model) που πρόσφατα εφαρμόστηκε στη χώρα.

Για να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία της σπουδαίας αυτής μεταρρύθμισης, η Protergia ανακοινώνει ότι για ολόκληρο το 2021 τα τιμολόγιά της θα μείνουν σταθερά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ενεργειακός κλάδος.

H MYTILINEOS αναγνωρίζει τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας και αποφασίζει να στηρίξει το ενεργειακό σύστημα, επιβραβεύοντας τους πελάτες της. Αυτούς που απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της συνεργασίας τους με την Protergia και αυτούς που θα την εμπιστευθούν στο μέλλον. 

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι μαζί «θα κάνουμε το αδύνατο να συμβεί!», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v