Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα Jumbo δεν θα ανοίξουν με click away

«Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές», αναφέρει ανακοίνωση.

Τα Jumbo δεν θα ανοίξουν με click away

Ανακοίνωση της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo αναφέρει πως δεν δύναται να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις για παραλαβή εμπορευμάτων από τα καταστήματά της, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πριν μερικές ημέρες, η εταιρεία είχε ανακοινώσει την πρώτη παρενέργεια από το κλείσιμο των φυσικών καταστημάτων, δηλώνοντας αδυναμία υποδοχής νέων ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Ειδικότερα, στο εμπορικό site της αλυσίδας αναφέρει ότι έως τις 26 Νοεμβρίου δεν δύναται να υποδεχτεί νέες παραγγελίες, εξαιτίας του τεράστιου όγκου που ήδη καλείται να διεκπεραιώσει.

Κατά πληροφορίες, ο όγκος των ανεκτέλεστων παραγγελιών αγγίζει τις 40.000-50.000.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο, με τα καταστήματα του Ομίλου να παραμένουν ανοιχτά σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, οι πωλήσεις σημείωσαν σημαντική αύξηση κατά +12,7% περίπου, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας για το click away

Ο πελάτης για να μετακινηθεί προς το κατάστημα θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή SMS από την επιχείρηση που θα περιέχει επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, επωνυμία πελάτη και ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας. Μόνο ένας θα επιτρέπεται να πηγαίνει να παραλάβει το προϊόν. Η παραγγελία θα παραδίδεται σε έναν και όχι σε ομάδα ανθρώπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v