Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Με γεύση από το… παρελθόν το νέο ΔΣ της Ακτωρ

Γνωστά επώνυμα της ιστορίας της Ελλάκτωρ, αλλά και συνεργάτες των Ολλανδών στη πρόσφατη διεκδίκηση περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα σύνθεση του ΔΣ της θυγατρικής Ακτωρ.

Ελλάκτωρ: Με γεύση από το… παρελθόν το νέο ΔΣ της Ακτωρ

Ξεκίνησε ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία για αλλαγή του ΔΣ της θυγατρικής Ακτωρ, κατόπιν της επικράτησης της Reggeborgh στην μάχη για την ηγεσία του ομίλου Ελλάκτωρ.

Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. μέτοχος της Ελλάκτωρ και της Reds, o οποίος σημειωτέον, διαθέτει δική του κατασκευαστική εταιρία την PC Development, με πτυχίο υψηλής τάξης. Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κοτούλας, μηχανικός και στενός συνεργάτης του κ. Παναγιωτόπουλου στην PC Development.

Μέλη του ΔΣ πρόκειται να οριστούν ο Λεωνίδας Μπόμπολας, που αποχώρησε από τον όμιλος Ελλάκτωρ, παραμένοντας μέτοχος, κατόπιν της προηγούμενης μάχης για το έλεγχο του ομίλου, που ανέδειξε τη διοίκηση Καλλιτσάντση, μαζί με τον Έντι Σαραντόπουλο, που στο παρελθόν είχε αναλάβει τα φωτοβολταϊκά projects του ομίλου.

Μέλος επίσης προβλέπεται ότι θα είναι και ο Κωνσταντίνος Τούμπουρος, μέλος και του νέου ΔΣ της Ελλάκτωρ, ο οποίος επίσης τυγχάνει ιδιοκτήτης εργοληπτικής εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v